About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Zöld napok a Báthoryban

Évek óta ünnepeljük, mégis egy új kezdet volt az elmúlt tanév, s legfőképp a 2022-es esztendő, hisz végre újra élőben, együtt ünnepelhettük a környezetvédelmi világnapokat. 

A vizes élőhelyek napjától a víz napjáig, a beporzók napjain át a madarak és fák napja nagy kedvenc a gyermekek körében. A tanév során a sorozatot záró, összefoglaló napunk a júniusi természetvédelmi világnap, a nyár pedig a gyakorlatba ültetésé. Úgy látjuk, a gyermekek fogékonyak ezekre az érzékenyítő tevékenységekre, örülnek a rendhagyó módon való megközelítésnek, hasznos tudással gazdagodnak általuk.

A mindennapjainkban is sok apró gesztussal tudunk hozzájárulni a természet és környezetünk védelméhez.

A víz világnapján még nem sejtettük mennyire kell alkalmaznunk a nyár során az ivóvíz-takarékossági lehetőségeket, egyáltalán az édesvíz-készletünk értékelését.

A kicsik kedvence a lepkekiállítás élő lepkékből a Botanikus kert területén, mely kiindulópont más tevékenységek szervezésére a továbbiakban.

Egyes osztályok a beporzókat ünnepelték, alaposabban megismerkedve színes rovarvilágunkkal, mások a biodiverzitásról tanultak. Minden évfolyam a maga szintjén veszi ki részét e figyelemfelkeltő napok ünnepléséből, de egy biztos, mindenki több lesz általuk.
Az idei tanév ünnepsorozatát az állatok világnapjával kezdtük. Ebben az évben ennek tiszteletére az Állatani Múzeumot és a Viváriumot látogatta meg sok kisdiákunk, de mindemellett az iskolai tevékenységek sem maradtak el.

A tevékenységeink a Communitas Alapítvány, a Báthory Szülői Szövetség, valamint a szülők támogatásával valósultak meg. Lelkes résztvevői a tanítványaink és velük együtt tanítóik.

Krécsi Ágnes tanító, programfelelős  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*