About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Volt egyszer egy
osztály

„Ez év szeptember 25-én került sor a 2001-ben végzett XII.B osztály húszéves érettségi találkozójára, így alkalmunk nyílt arra, hogy újra találkozhassunk mi, egykori osztálytársak nemcsak egymással, hanem szeretett tanárainkkal is, akik négy éven keresztül készítettek fel minket az élet kihívásaira.

Habala Mária, osztályfőnökünk örömmel idézte fel emlékeit az osztállyal kapcsolatban, ugyanakkor megemlékezett azon tanárkollégáiról is, akik sajnos már nincsenek közöttünk. Mindannyiunk számára megható élmény volt végighallgatni egymás élettörténetét, az elmúlt évek számbavételét, hiszen ezzel minden jelen lévő gazdagodott. Jó és felemelő volt újra átérezni az összetartozás élményét, amely kicsit sem fakult az eltelt húsz év alatt. Bár az élet mindenkit más-másfele sodort, sokfélék voltunk és vagyunk, átérezhettük azt, hogy mindenki számára van hely a báthorys osztályunkban, senki sem érezte magát kiközösítve. Ettől volt klassz, működőképes az osztályunk közössége. A találkozó szervezésének folyamatában talán a lelkünk mélyén aggodalmak fogalmazódtak meg az időközben megjelent ősz hajszálakkal, ráncokkal, a felkúszott fölös kilókkal kapcsolatban, de mindez szertefoszlott, amikor Máté osztálytársunk, virtuálisan bejelentkezve, megvigasztalt: “’Csajok, mindenki milyen jól néz ki!”

Osztályfőnöki óránk után tovább nosztalgiázgattunk egy közeli pizzázóban, végül meleg ölelésekkel, kézfogásokkal búcsúztunk el egymástól lelkünkben Schiller gondolataival: “Minden álom valósággá válik azok kezében, akik elég erősek ahhoz, hogy hinni tudjanak benne.” Hálás köszönet, kedves XII.B, hogy együtt lehettünk, további sok sikert mindenkinek! Találkozzunk 2026-ban!” – számolt be Nagy Lilla és ​​ Lőrincz Máté egykori Báthorys diákok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*