About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Régi célok, de új honlap és könnyebb ügyintézés

Felfrissült arculattal jelentkezik az új, 2022/23-as tanév elején a Báthory Szülői Szövetség honlapja, ami nem csak formai újítást, tetszetősebb külsőt jelent, hanem ezzel együtt az ügyintézés is könnyebbé válik a szülők számára. Ezentúl ugyanis nem csak személyesen, irodánkban, hanem online utalással, az erre a célra létehozott webes felületen is ki lehet fizetni a délutáni oktatás (after-school program) díját vagy az iskolai ebéd ellenértékét – a szülők előszámlát, illetve a fizetés után automatikusan számlát kapnak.

Az iskolába járó gyerekek szüleit képviselő egyesületünk célja viszont nem változott az új tanévben sem: az iskola mindenkori vezetőségével, tanári karával együttműködve kívánjuk elősegíteni a tanulók szellemi és erkölcsi előmenetelét. Ezért a délutáni oktatás és az étkezde adminisztrálása mellett továbbra is igyekezünk minél több, órákon kívüli tevékenységet támogatni – kórus, néptáncoktatás, Báthory-napok, tantárgyversenyekre való utazások költségeinek fedezése, stb. –, nem utolsó sorban tervezzük a korábban igen népszerű Szülők iskolája sorozat újraindítását is neves szakemberekkel – elképzelésünk szerint az előadásokba ezentúl online is be lehet majd kapcsolódni annak érdekében, hogy az elhangzó hasznos információk minél többekhez eljuthassanak.

Úgy tartjuk, hogy a diákok érdekében nagyon fontos a szülők és tanárok állandó kommunikációja, együttműködése. Ez a kapcsolat akkor élő, ha a szülők részt vesznek az iskola életében. Éppen ezért arra bíztatunk minden szülőt, hogy legyen tagja a Báthory Szülői Szövetségnek, hogy összefogva, közös erővel készíthessük fel gyermekeinket az életre, hogy az utolsó kicsengetéskor sikeres, boldog emberekként lépjenek ki az ősi alma mater kapuján.

Ezekkel a gondolatokkal vágunk neki a 2022/23-as, számos változással és újdonsággal nemrég elkezdődött tanévnek, amelyhez kitartást, jókedvet, eredményes munkát kívánunk tanárnak, diáknak egyaránt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*