About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Önnek nem kerül semmibe, nekünk mégis nagy segítség!

Iskolánk és a szülői szövetség folyamatosan pályázik a tanórákon kívüli tevékenységek és az oktatási segédeszközök beszerzésének a támogatására, ennek ellenére nagyon jól fog minden további pénzösszeg, amelyet iskolánk fejlesztésére, diákjainkra – gyeremekeinkre –  közösségünkre fordíthatunk.

A hatályban lévő törvények értelmében minden cég felajánlhatja jövedelemadójának 20 százalékát civil szervezeteknek, egyesületeknek – köztük a Báthory-líceum mindenkori diákjainak szüleit tömörítő, az iskolát támogató Báthory Szülői Szövetségnek. Az ehhez szükséges formanyomtatványt ide kattintva lehet letölteni. A kitöltött szponzorszerződést kérjük, hozza be a Báthory Szülői Szövetség titkárságáram vagy vegye fel a kapcsolatot irodavezetőnkkel (elérhetőség itt).

Amennyiben egy cég nem rendelkezik a jövedelemadója 20%-ról, ezt az összeget az állam fogja megkapni és felhasználni – minden bizonnyal nem évszázados múltú iskolánk fejlesztésére. Ne hagyjuk tehát az államnak ezeket az összegeket, amelyekkel saját gyermekeink anyanyelvi oktatását tudjuk jobbá tenni, amelyekkel megmaradásunkat, identitásunk megőrzését segíthetjük elő!

A jövedelemadóról való rendelkezés kapcsán két – közelgő – határidőt érdemes szem előtt tartani:

  • kis- és középvállalkozások: amennyiben még nem rendelkeztek a 2021 évi jövedelemadó 20 százalékáról, ezt már csak 2022. december 26-ig tehetik meg;
  • makrovállalkozások (legalább 1 millió eurós forgalom):az idei jövedelemadó 20 százalékát folyó év december 31-ig lehet átirányítani.

A Báthory Szülői Szövetség ezúttal is köszöni a segítséget mindazoknak, akik az elmúlt években éltek jövedelemadójuk átirányításával és hozzájárultak célkitűzéseinek megvalósításához.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*