About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

OMMO Beszámoló

2023. február 20-23. között zajlott le az V. Országos Magyar Matematika Olimpia és egyben a XXXII. Erdélyi Magyar Matematikverseny Országos Szakasza Aradon, a Csiky Gergely Főgimnázium szervezésében. Iskolánkból 13 tanuló vett részt, közülük többen is díjban részesültek.

A verseny a diákok számára hétfőn nyitotta meg kapuit, az Ünnepélyes Megnyitó keretein belül az Aradi Ioan Slavici Klasszikus Színházban, melyet koszorúzás majd regisztráció követett.

A második versenynapon a diákok egy 3 órás írásbeli próbán mérték össze tudásukat, majd ezt egy Kincskereső program követte, mely célja Arad város nevezetességeinek megismerése volt.

A harmadik napon az általános iskolásokra már csak a pihenés és a kikapcsolódás várt, múzeumlátogatások, séták és különböző kreatív programok (gyöngyfűzés, mozi maraton stb.) keretein belül. A középiskolások számára ez a nap egy újabb, 4 órás írásbeli próbatétellel kezdődött, majd délután ők is hátradölhettek és élvezhették a szervezők által kínált programokat.

Az utolsó napon sor került a záróünnepségre, melynek keretein belül a legjobb diákokat díjazták. Iskolánk Országos I. díjjal, Nemzetközi továbbjutásokkal és sok dobogós hellyel tért haza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*