About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Nemes Tihamér Informatikai Verseny

A magyarországi Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) által közösen szervezett Nemes Tihamér Informatikai Tanulmányi Verseny nemzetközi szakaszát 2022. február 26-án, szombaton tartották meg.

A szervezők az idei tanévben a budapesti, fizikai jelenléttel történő versenyzés helyett, úgy döntöttek, hogy több versenyközpontban szervezik meg ezt a szakaszt. Iskolánkból négy diák kapott meghívást a nemzetközi szakaszra, a verseny korábbi szakaszain elért eredményeik alapján.

A Báthory István Elméleti Líceum diákjai a marosvásárhelyi Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen vettek részt a döntőn, melyen több programozási feladatot kellett megoldaniuk, 6 óra leforgása alatt.

Iskolánkat Durugy Attila (10.B), Kaszta Emmánuel (11.B), Máté Ditmár (12.B) és Mezei Dániel (12.B) képviselték, két korcsoportban.

A diákok utazását a Báthory Szülői Szövetség támogatta, melyet ezúton is megköszönünk, nem megfeledkezve a diákok felkészülését segítő tanárokról sem. (Vicsacsán-Haltek Zoltán)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*