About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

II. Nyári Matematika Tehetséggondozó Tábor

Iskolánk immár második alkalommal szervezte meg a tehetséggondozó matematika tábort iskolánk 3-4. osztályos diákjai számára. A meghívásos táborban, július 3-7. között összesen 27 harmadikos és negyedikes diák vett részt.


A táborszervezőknek köszönhetően a matematika világából sok érdekességgel, szórakoztató feladatokkal, logikai játékokkal, társasjátékokkal ismerkedhettek meg a gyerekek. Íme néhány kedves gondolat a gyerekek részéről:

„Nem képzeltem el, hogy ilyen vagány lesz. Nagyon tetszett a napi kvíz ötlete és a titkosírás. Szerettem volna nyerni, nem sikerült, de jövőre talán nyerek. A legjobban a kockavadászat tetszett. Sajos csak egy kockát találtam, de a csapatom kisegített több kockával is. Várom a következő évet!″ (M.K., III.o.)


„A tábor nagyon jó volt, nagyon jók voltak a foglalkozások. Plusz tudást szereztem.″
(B.E., III.o.)


„Én azt hittem először, hogy ez a tábor arról szól, hogy csak matek, összeadás, kivonás, szorzás, osztás. Nekem sokminden tetszett, mert új dolgokat próbálhattam ki, élveztem a játékokat, a titkosírást, a kockavadászatot, a kvízeket és még sok más dolgot is. Örülök, hogy itt lehettem, és jövőre is szeretnék jönni.” (N.B.,III.o.)

„Tetszett a tábor, mert szórakoztató volt, érdekes dolgokat tanultunk. Nagyon tetszett a gúlakészítés, a napi kvíz, és a sok érdekes dolog, amivel hazamentem. A kockavadászatnál örültem, hogy sok kockát összeszedtem. Kár, hogy nem tudok jövőre is jönni. Hiányozni fog a sok érdekes tevékenység.″ (J.D.,4.o.)

„Nekem leginkább a titkosírás tetszett, de sok más érdekes élményem is volt. A röplabdázás, a közös játékok, az érdekes foglalkozások, amiken gyakoroltuk a cselesebb feladatokat. A tavalyi is nagyon jó volt, sok emléket hoztam magammal abból a táborból is: a közös focizás, a Sherlockos feladatok, és még sorolhatnám,
persze a kockavadászatról és a napi kvízről sem feledkeztem meg. Nekem mindkettő nagyon tetszett.
Ez volt a nyaram egyik legjobb tábora.” (L.ZS.,4.o.)

Ezúton köszönjük Szabó Éva, Fodor Ibolya és Vajnár Emese pedagógusoknak a tábor megszervezését, irányítását!
Külön köszönjük a Kolozs Megyei Tanács anyagi támogatását és a Báthory Szülői Szövetségnek a táborszervezés során nyújtott segítségét!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*