About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@corpkit.com

Blog List With Sidebar

Támogatás

A támogatásként kapott 10.000 db FFP1-es maszkból, amelyet a Brammer Romania SRL cég jóvoltából kaptunk még decemberben, az elemi osztályosok 200 darab..

A Báthory-líceumban Schuller Hajnal vállalta az igazgatói tisztséget

Schuller Hajnal: hittel és alázattal szolgálom az iskolát – Huszonnégy éve tanítok a Kolozsvári Báthory István Elméleti Líceumban. Az egyetem padjairól kikerülve,..

Volt egyszer egy <br />osztály

„Ez év szeptember 25-én került sor a 2001-ben végzett XII.B osztály húszéves érettségi találkozójára, így alkalmunk nyílt arra, hogy újra találkozhassunk mi,..

Nemes Tihamér Informatikai Verseny

A magyarországi Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és az Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT) által közösen szervezett Nemes Tihamér Informatikai Tanulmányi Verseny..

Nyári matematika tehetséggondozó tábor

A nyári vakáció kellős közpén iskolánk érdekfeszítő ,,szellemi kaland”-ra hívta a matematikában tehetséges kisdiákjait. A meghívásos táborban, július 11-15. között, 21 harmadikos..

Régi célok, de új honlap és könnyebb ügyintézés

Felfrissült arculattal jelentkezik az új, 2022/23-as tanév elején a Báthory Szülői Szövetség honlapja, ami nem csak formai újítást, tetszetősebb külsőt jelent, hanem..