Báthory István Elméleti LíceumSzülői Szövetség

Rólunk >

Segítse iskolánkat

Támogassa személyi jövedelemadójának 2%-val a Báthory Szülői Szövetséget és a Báthory István Elméleti Líceumot. Leadási határidő május 24.

A formanyomtatvány:

formular_230_2017.pdf 7.01MB

A Báthory Szülői Szövetség felkéri a szülőket, volt diákjait, és mindenkit, akinek szívügye a Magyar Örökség Díjas, 432 éves Báthory István Líceum támogatása, hogy SEGÍTSE ISKOLÁNKAT!

A 3/2017-es számú módosított Törvényrendelet alapján: Minden 1.000.000 euros forgalom feletti Romániában működő cég leírhatja szponzorizálásként az évi jövedelemadójának 20%-át, amennyiben ez a támogatás nem haladja meg az évi forgalmának a 0,5%-át. A határidő a folyó év december 31.-e. Ez után a dátum után már az állam rendelkezik az egész adóval és ez a lehetőség elveszett.

Iskolánknak nagy szüksége van mindenkinek a támogatására. Ne hagyják az államnak ezeket az összegeket!

Csak a letölthető szponzorszerződést kell kitölteni és behozni a Báthory Szülői Szövetség titkárságára a kicsi épületbe, Nyitrai Ágnesnek. További információkért hívják a Szülői Szövetség titkárságát: 0264-450523.

szponszorizalas formanyomtatvany.doc 28KB